Onze partners


Om te kunnen garanderen dat u ten alle tijden de beste kwaliteit bij ons koopt, maken wij oa gebruik van de volgende partners:


Andre van Zoestandrevanzoest.nl
Andre van Zoest BV is een toonaangevende Hortensiakwekerij, gespecialiseerd in het kweken van met name een specialiteiten assortiment van tuin Hydrangea


De Fruithofdefruithof.nl
De Fruithof levert fruitbomen en fruitplanten die speciaal gekweekt worden voor de consument. Hun jarenlange ervaring en kennis staan garant voor uniforme, onderscheidende, hoogwaardige en visueel aantrekkelijke producten van een uitstekende kwaliteit.


De Wilde
dewilde.nlRozenkwekerij De Wilde is marktleider op het gebied van verkoop van buitenrozen in de Benelux. De rozen worden getest, opgeslagen en gekweekt volgens de nieuwste productiemethodes.


Star Qualityhttpstarquality.nl
Onze vaste planten worden door Star Quality geleverd.
Na een periode van wortelen, worden de planten buiten op de lavasvelden gezet. Hier groeien ze in de buitenlucht verder tot ze leverbaar zijn zoals ze bij ons in het tuincentrum staan.


Puur Aroma
puur-aroma.comKruidenlijn PUUR Aroma is de nieuwste sensatie op het gebied van culinaire kruiden. Alle kruiden zijn op Biologische wijze geteeld en dragen daarom met trots het Europese Biologische keurmerk


JUB Holland
logo JUBJUB is één van de grootste leveranciers ter wereld voor het planten van bloembollen in het openbaar groen. Met hedendaagse producten en verpakkingsontwerpen speelt men in op de behoeften van de consument. Op het gebied van consumentenverpakkingen is JUB vooral gericht op het hogere marktsegment.