Tuincentrum Bloemendaal - Rijksweg 14 - 6996 AC Drempt - 0313 – 47 30 33 info@tuincentrumbloemendaal.nl Webonderhoud Seebe Janssens ©SJ2024
Op onze binnen afdeling in ons tuincentrum vindt u een ruim assortiment aan kamerplanten. Kleine planten maar ook gróte palmen die staan te pronken. Het hele jaar rond hebben we een ruime keuze kamerplanten op voorraad, maar natuurlijk ook seizoensplanten. Denk bijvoorbeeld eens aan de Kerstster met kerst of een Begonia in de zomer. En mocht er een soort niet aanwezig zijn, zijn deze met een kleine week al op ons tuincentrum aanwezig. Natuurlijk hebben we een uitgebreide selectie staan van opgemaakte planten arrangementen. Zodat u (als u niet zo veel tijd heeft) iets kan uitzoeken. Ook maken we bakjes voor u op. U kunt de planten bij elkaar zoeken die u mooi vind. Wij geven u een advies wat de mogelijkheden zijn en maken het voor u in orde. Altijd het juiste cadeau voor de juiste persoon. Onze potten collectie bestaat uit een modern assortiment.
Elke dag hebben we verse snijbloemen in onze koeling klaar staan. Een breed scala aan kant en klare boeketten. Altijd in diverse kleuren aangeboden. Mocht u iets willen wat er niet op dit moment aangeboden wordt, dan kunnen we natuurlijk ook een boeket samen stellen. Losse rozen, seizoens bloemen en mooie bloemstukjes, gemaakt door onze vakbekwame bloemisten. Ook verzorgen zij bloemwerk voor alle gelegenheden. Bijvoorbeeld een bloemstuk voor een geboorte, huwelijk, boeketten voor een jubileum en rouw arrangementen.
Heeft u een onderneming:
Een mooi aangekleed bedrijfspand geeft uw klanten het gevoel welkom te zijn, maar ook uw eigen personeel. Wetenschappelijke studies onderstrepen het feit dat bloemen en planten op de werkvloer het ziekteverzuim terug dringen, maar ook qua positiviteit in de werksfeer verhogend werken. In een gesprek op uw locatie worden uw wensen en de daarbij behorende mogelijkheden uitgewerkt, waarna een offerte of abonnement volgt. Her belangrijkste hierin is dat uw identiteit als compleet bedrijf tot uiting komt. Hierin kunnen we denken aan aankleding van verse materialen. Maar als alternatief hebben we een uitgebreide prachtige collectie zijde bloemen. Deze bloemen kunnen onze bloemisten schikken tot mooie arrangementen. De lengte van het verhuur is geheel naar uw budget af te spreken, maandelijks, vier keer per jaar en zo meelopend met de seizoenen, of twee keer per jaar. Kortom, een veelzijdige oplossing op maat gemaakt voor uw onderneming.
Hebt u op uw bedrijf een evenement, jubileum of huldiging??? Dan verzorgen wij ook de aankleding voor dit evenement, en de boeketten in bedrijfskleuren. Tuincentrum Bloemendaal beschikt over een eigen bezorgservice. Zo kunnen we op elk geschikt moment van de dag een boeket of arrangement leveren op het gewenste adres. Ook hebben we de mogelijkheid om in heel Nederland, Europa en de rest van de wereld te bezorgen. Wij zijn aangesloten bij de Euroflorist. Deze organisatie draagt zorg voor kwaliteit en striktheid voor het bezorgen in de wereld. Bloementaal hoor je bij Bloemendaal.
BINNEN
Volgende pagina